COMUNICAT DE PRESĂ PSD Sibiu: Degringoladă în PNL Sibiu după „bâtele date în cap” de Orban

Bogdan Trif: Domnule Cazan, sibienii nu mai pot fi cumpărați cu cizme de cauciuc!

„Cea mai recentă acțiune de atac aparține domnului Mircea Cazan, senator PNL, care aduce acuzații grave asupra PSD Sibiu și a liderilor acestuia fără nicio dovadă. Reacția domnului Cazan vine după ce PSD și-a exprimat opinia în legătură cu implicarea PNL în boicotarea referendumului.

Și pentru că încă o dată ne dorim să demonstrăm că cei din PNL una zic și alta fac, de parcă suferă de o amnezie temporară, vă reamintim că reprezentanții PNL, în cadrul comisiilor din Parlament, au votat împotriva familiei tradiționale, iar în plen, s-au răzgândit și au spus „DA” căsătoriilor între un bărbat și o femeie, motivați de prezența presei și conștienți că ar fi dat prost în fața propriului electorat.

Mai mult, Turcan Raluca a participat, la Sibiu, la vot, iar la ieșire a ținut să facă o declarație halucinantă, cum că referendumul la care dumneaei tocmai participase ar fi fost “un demers inutil”.

Sfidător față de poporul român s-a comportat și Președintele Iohannis care a votat la referendum în ultima clipă și a preferat să treacă pe lângă reprezentanții presei fără să dea un mesaj către poporul român. La fel și liderul PNL, Ludovic Orban, a preferat să voteze în ultimele ore de referendum, ca mai apoi o parte dintre colegii domniei sale să transmită public o serie de mesaje prin care îi cereau demisia tocmai pentru că a votat, motiv pentru Orban să le transmită ”că o să scoată bâta la ei”.

Chiar dacă datoria morală a fiecărui politician este de a participa la orice tip de alegeri naționale, în Județul Sibiu au existat primari, consilieri locali și membri ai comisiilor de vot din partea PNL care nu numai că nu au votat la referendum, dar au și monitorizat oamenii care s-au prezentat la vot.

”Am fost acuzat că am folosit cuvinte jignitoare la adresa domnului Președinte Iohannis spunând că este cumpărător de rea-credință de case, asta în condițiile în care acest termen se regăsește într-o hotărâre a unei instanțe din România care a decis că Werner Iohannis a achiziționat ilegal una dintre cele șase case pe care le are în proprietate. Domnul Cazan mai este supărat și că am numit-o pe șefa domniei sale, Turcan Raluca, „studentă la Moscova”. Vrea sau nu să accepte Mircea Cazan, doamna Turcan chiar are diplomă de studii după ce s-a școlit  în Rusia. Așadar, în ceea ce privește limbajul folosit de mine în declarațiile publice, o simplă analiză pe text relevă că NU am folosit cuvinte jignitoare la adresa nimănui, iar atunci când am vorbit despre anumite persoane, am putut aduce dovezi.

Vă reamintesc, domnule Cazan, că atât colegii cât și dumneavoastră ați adresat fără dovezi cuvinte urâte la adresa anumitor oameni de stat din România.

Nu ați avut rușine atunci când ați strigat “penali”, fără ca oamenii să fie condamnați, sau „neobrăzați”, cuvinte vulgare, precum “lachei” sau alte înjurături, sau atunci când făceați aprecieri fizice la adresa unui fost premier asociindu-l, în mod batjocoritor, cu un personaj din desene animate.

Tot în baza lipsei de consecvență a opiniilor membrilor PNL, reamintesc sibienilor comportamentul vulgar al președintelui PNL în ceea ce o privește pe Turcan Raluca, actualmente o apropiată a domniei sale. Acum, același domn Orban își amenință colegii care îl contestă și se exprimă clar, fără pic de diplomație: „voi da cu bâta”, probabil aceleași bâte de care a pomenit și atunci când și-a îndemnat partidul să facă opoziție cu “bâtele”.

Domnule Cazan, nu uitați cu ce „eleganță” ați încercat, atât dumneavoastră cât și colegii din PNL, să câștigați simpatia sibienilor cumpărându-le votul cu cizme galbene de cauciuc cu numele “Cazan” inscripționat. Și pentru că mă bazez pe dovezi atunci când vobesc, pun la dispoziție sibienilor fotografii din timpul campaniei electorale cu atelierul de lucru al PNL Sibiu situat la Universitatea ”Alma Mater”, instituție de învățământ pe care astfel ați compromis-o, unde zeci de oameni au lucrat fără oprire pentru pregătirea ”șpăgilor” electorale.

În imaginile atașate îi vedeți pe senatorul PNL Cazan, alături de actualul viceprimar al Sibiului și vicepreședintele CJ Sibiu, care împărțeau în mod scabros ”cadouri” electorale oamenilor de bună-credință.

Am observat că faceți apel la cei șapte ani de acasă și la patriotismul meu. Eu sunt un om educat, vă asigur, iar patriotismul meu și faptul că sunt mândru că sunt sibian sunt aspecte pe care le-am dovedit, înainte de toate, mergând să votez la referendum.

La PNL Sibiu nu ați fost în stare să puneți un lider sibian, căci probabil nu ați reușit să vă înțelegeți între voi și ați adus-o pe doamna Turcan de la Botoșani să vă conducă organizația.

În plus, sunteți de mulți ani parlamentar și ați tot fost plătit din banii sibienilor. Cu toate acestea, nu ați făcut aproape nimic pentru sibieni. Ați rămas în memoria oamenilor ca “senatorul cizmelor” și atât”, a declarat Bogdan Trif, Președintele Organizației Județene PSD Sibiu.

Pe pagina de facebook a PSD Sibiu puteți găsi fotografii, iar zilele următoare  și filmări, dovezi ale campaniilor murdare duse de actualii PNL-iști care ocupă astăzi funcții și demnități publice și care pozează acum în fața sibienilor în politicieni moraliști.”


Biroul de Presă al PSD Sibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*