Comuna Șelimbăr va avea o nouă primărie.

Primăria Șelimbăr va avea un nou sediu în valoare de 2 miloane de Euro.

Foto: Captură Google Street View

Noul sediu va fi construit pe un teren liber de construcții, la intersecția străzilor Mihai Viteazu și 1 Decembrie, teren în suprafață de 964 metri pătrați.

Noua primărie a comunei Șelimbăr va avea un nivel de înălțime S+P+2E, și o suprafață construită de 390 de metri pătrați.

 

Foto: Primăria Șelimbăr

Accesul în viitoarea primărie se va realiza atât din strada Mihai Viteazu cât și din strada 1 Decembrie. Va fi realizată și o rampă de acces pentru persoane cu dizabilități.

Pe lângă clădirea propriuzisă vor fi amenajate spații verzi și alei pietonale.

Foto: Primăria Șelimbăr

Valoarea totală a proiectului, după cum rezultă din anunțul de licitație lansat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice se ridică la suma de 10.033.704 lei, adică aproximativ 2 milioane de Euro.

După cum declară Marius Grecu, Primarul Comunei Șelimbăr, construirea noului sediu al Primăriei este o necesitate pentru administrația locală care în prezent nu are un spațiu propriu de funcționare.

Până în anul 2020 Primăria a funcționat într-o clădire care a revenit școlii din comună, iar de atunci funcționează, temporar, în clădirea Căminului Cultural.

Documentația tehnico-economică a investiției a fost aprobată de către Consiliul Local Șelimbăr în ședința din 24 noiembrie 2022.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*