Comuna Șelimbăr s-a calificat în finala națională a Cupei Satelor la fotbal

Luni, 29 aprilie, baza spotivă din Bungard a fost gazda ultimei etape regionale din Cadrul Cupei Satelor la fotbal, ediția 2023-2024, comuna Șelimbăr fiind una dintre cele 8 zone regionale în care turneul a fost disputat.

Foto: Facebook Primăria comunei Șelimbăr

Adversari ai selecționatei comunei Șelimbăr au fost localități din județele Mureș, Brașov, Alba și Harghita. Micii fotbaliști șelimbăreni au reușit o performanță formidabilă, reușind să câștige toate cele 4 partide disputate, rezultatele înregistrate fiind următoarele:

Șelimbăr 7-0 Mureș

Șelimbăr 5–0 Brașov

Șelimbăr 2-0 Alba

Șelimbăr 4-1 Harghita

Turneul final al Cupei Satelor, ediția 2023-2024, se va disputa în perioada 09-12 mai, în localitatea Sărata Monteoru din județul Buzău, iar alături de echipa comunei Șelimbăr vor mai participa :Târgșoru Vechi (Prahova), Monor (Bistrița-Năsăud) și UAT Dumbrăvița.

„Viitorii oameni de mâine sunt tinerii de astăzi, iar caracterele puternice se construiesc prin disciplină și determinare, prin urmare, Primăria Șelimbăr duce mai departe demersurile de a investi în copii și tineri și a dezvolta continuu segementele de educație și sport” au transmis reprezentanți Primăriei Șelimbăr.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*