Comuna Racovița primește vizita delegației din Carquefou – Franța

Primăria comunei Racovița primește Vineri, 1 iulie 2022, începând cu ora 11, delegația comunei Carquefou din Franța, cu ocazia împlinirii a 20 de ani de înfrățire între cele două comunități și 30 de ani de prietenie.

Acesta este prima vizită pe care comunitatea din Carquefou o face în acest an la Racovița, urmând ca în luna Septembrie să se desfășoare cea de-a doua vizită.

Din partea delegație franceze vor fi prezente 15 persoane reprezentante ale Comite de Jumelage, iar aceștia vor fi primiți de doamna primar Andreea Voicu, alături de reprezentanți ai Asociației Racovița- Carquefou și oficialități locale.

Programul vizitei oficiale este următorul:

Ora 11:00– Primirea delegației franceze; Locația: Primăria Racovița, Sala de evenimente. Desfășurător: Alocuțiuni și vernisarea expoziției de fotografie Racovița- Carquefou – Momente importante din cei 30 de ani de prietenie

Ora 15:00– Drumeție pe Valea Lupului

Ora 18:00 – Șezătoare; Locație: Căminul cultural Racovița; Desfășurător: schimburi culturale și artistice între cele două comunități.

Această întâlnire între comunitățile noastre reprezintă un pas important în menținerea și consolidarea relațiilor de prietenie între comunitățile noastre și un reper important pentru viitor.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*