Comuna Hoghilag va beneficia de sprijinul UNICEF. Reprezentanta din România a organizației, în vizită pe Tărâmul Tuberozelor

Anna Riatti, Reprezentantul UNICEF în România a vizitat zilele trecute localitatea sibiană Hoghilag și a anunțat că organizația va sprijini dezvoltarea proiectelor destinate copiilor din comună.

Foto: Nicu Lazăr
Reprezentantul UNICEF în România a vizitat grădinița din Hoghilag, dar și școala din Valchid, prima școală smart dintr-o comunitate vulnerabilă din România, dar a ținut și să afle mai multe despre tuberoze, florile cu parfum magic care sunt cultivate în Hoghilag.
”La Hoghilag ne-a onorat vizitat doamnei Anna Riatti, Reprezentantul UNICEF în România și putem anunța începutul unei frumoase colaborări. Vom beneficia de sprijinul UNICEF România pentru a dezvolta proiectele destinate copiilor, dar mai ales pentru a identifica cele mai bune soluții la problemele sociale din comunitatea noastră. Doamna Riatti a vizitat grădinița din Hoghilag, dar și școala din Valchid, prima școală smart dintr-o comunitate vulnerabilă din România.
Și cum fiecare oaspete nu poate pleca de la Hoghilag fără să se bucure de parfumul și frumusețea tuberozelor, i-am povestit doamnei Anna Riatti și despre „Tărâmul Tuberozelor”. A plecat cu promisiunea că va reveni la Hoghilag și că împreună vom dezvolta o colaborare solidă menită să sprijine copiii din comunitatea noastră”, a spus Nicu Lazăr, primarul comunei Hoghilag.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*