Competiție de volei pe plajă, sâmbătă la Sibiu

Sâmbătă, 18 mai, baza sportivă EcoSportDome, de pe malul Lacului lui Binder va fi gazda unui eveniment sportiv deosebit: Cupa Expert Energy la Beach Volley.

Foto: Organizatori

Competiția, așteptată cu entuziasm de comunitatea Champions, va reuni  14 echipe din cadrul clubului, formate din tinerele sportive ale grupelor U17 și U15, precum și participantele de la grupele For Fun.

Evenimentul promite nu doar o competiție acerbă între talentatele voleibaliste ale clubului, ci și multă distracție și voie bună, inclusiv o competiție paralelă dedicată părinților sportivelor.

„Este o oportunitate minunată pentru părinți să se implice activ, să se distreze și să petreacă timp de calitate alături de familie și prieteni, într-un cadru sportiv,” a declarat Cosmin Albu organizatorul evenimentului.

Programul Competiției va putea fi consultat pe pagina de facebook a Expert Energy sau a clubului Champions.

Foto: Organizatori

Așteptările sunt mari, atât competitoarele  prin participarea vicecampioanei naționale  I15, Cătălina  Vasilescu si e echipei de loc 5 mațiinal, Bianca Văcar  și Sonia Rusu,  dar și spectatorii fiind pregătiți pentru o zi plină de dinamism și performanță.

„Acest eveniment nu este doar despre competiție, ci și despre promovarea unui stil de viață activ și sănătos în rândul tinerelor noastre,” a adăugat Sabin Sopa, presedintele clubului Champions.

„Prin Cupa Expert Energy la Beach Volley, dorim să consolidăm comunitatea Champions și să oferim un exemplu pozitiv pentru întreaga comunitate locală.” ne-a explicat Cosmin Albu, managerul Expert Energy.

Pe lângă volei, participanții se vor putea bucura și de alte activități, inclusiv mâncare delicioasă și muzică, transformând acest eveniment într-o adevărată sărbătoare a sportului și a stării de bine.

Un spectacol garantat

Concursurile de volei pe plajă sunt cunoscute pentru dinamica și spectacolul lor, iar adăugarea unui turneu pentru părinți aduce un plus de originalitate și umor. „Vrem să creăm un mediu în care fiecare să se simtă binevenit și să plece cu zâmbetul pe buze,” au concluzionat organizatorii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*