Compact, Ilie Medrea, Camelia și Traian Stoiță cântă la Zilele Tălmaciului și Festivalul Mărginenilor | PROGRAM

Primăria și Consiliul Local Tălmaciu și Asociația Reuniunea Mărginimii Sibiu organizează, în zilele de 1 și 2 septembrie, două manifestări importante pentru comunitate. Este vorba despre Zilele Tălmaciului și Festivalul Mărginenilor.

Traian Stoiță

Dacă manifestarea locală a ajuns în acest an la cea de-a XV-a ediție, festivalul Mărginimii Sibiului, ce se organizează în fiecare an, dar în altă localitate din zonă, sărbătorește cea de-a șasea reuniune cultural-artistică. Astfel, timp de două zile, pe scena amplasată în zona Pieței Mixte din oraș, vor susține reprezentații interpreți de muzică populară, ansambluri folclorice, precum și artiști aparținând altor genuri muzicale. Sunt așteptați la Tălmaciu, ansambluri din județele Sibiu, Argeș și Vâlcea. Printre invitați se numără formația Compact și artiștii Ilie Medrea și Camelia și Traian Stoiță. Acestora li se vor alătura și ansamblurile și interpreții locali.

„Este o manifestare deosebită pentru noi, mai ales că în acest an avem și Festivalul Mărginenilor. Mă bucur că ducem tradiția mai departe. Vreau să le mulțumesc celor care an de an se implică în organizarea acestui eveniment important pentru comunitatea noastră“, a declarat Nicolae Basarabă, primarul orașului Tălmaciu.


Cosmin PAL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*