Comentatorul Bogdan Socol a murit la vârsta de 42 de ani, în circumstanțe tragice: „Suntem șocați de dispariția unui om care a trăit pentru sport”

Bogdan Socol, unul dintre cei mai cunoscuți comentatori sportivi din România, a murit, la vârsta de 42 de ani, înecat în ape înghețate în timpul unui antrenament.

Foto: Sport Studio – Facebook

Bogdan Socol, unul dintre cei mai cunoscuți comentatori din România, a murit la vârsta de 42 de ani. Jurnalistul a fost răpus de una dintre pasiunile sale, băile în ape reci, după ce ar fi suferit un șoc hipotermic.

Conform gsp.ro, Bogdan ar fi rămas prins sub gheață în timpul unui antrenament și nu a mai găsit ieșirea la suprafață. El a fost transportat la spital, acolo unde a fost resuscitat timp de aproximativ două ore, dar fără succes.

Comentatorul sportiv obișnuia să se scalde în ape foarte reci pe perioada iernii.

„Din păcate, suntem tulburați de o veste pe care nu ne-am fi dorit niciodată să o auzim.

Conform mai multor surse, fostul jurnalist și comentator român Bogdan Socol ar fi decedat în cursul zilei de astăzi (vineri, 10 februarie – n.red.).

Suntem șocați de dispariția unui om care a trăit pentru sport și care ne-a oferit atâtea momente pe care nu le vom uita niciodată. Odihnește-te în pace, Bogdan!”, au transmis cei de la Sport Studio.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*