Coliziune frontală pe DN 7C. Două femei au ajuns în spital – foto

Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au intervenit în această seară la un accident produs pe DN 7C, Transfăgărășan, la km. 133+400, în afara localității Cârțișoara. Două autoturisme s-au ciocnit frontal, iar două femei au ajuns în spital.

foto: IPJ Sibiu

„În timp ce conducea un autoturism dinspre Bâlea Cascadă, un bărbat în vârstă 46 de ani, din municipiul București, din cauze ce urmează a se stabili, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către un bărbat în vârstă de 38 de ani, din județul Maramureș”, a explicat Elena Welter, din cadrul IPJ Sibiu.

foto: IPJ Sibiu

La locul accidentului au fost mobilizate de urgență un echipaj SMURD și o ambulanță. „Un echipaj SMURD a acordat îngrijiri medicale unei femei în vârstă de 23 de ani care a suferit multiple contuzii. Aceasta a fost transportată la UPU Sibiu conștientă”, a declarat Slt. Andreea Ștefan, purtător de cuvânt cadrul ISU Sibiu.

foto: IPJ Sibiu

„Echipajul SAJ a transportat la UPU SIBIU o femeie de 46 de ani care a suferit contuzii de torace anterior și de bazin precum și un traumatism de glezna”, spune Vasile Scridon, purtător de cuvânt în cadrul SAJ Sibiu
Echipajul ISU a transportat la UPU o femeie de 23 de ani .
Ambele victime sunt în stare stabilă.

Fără probleme deosebite de trafic.

foto: IPJ Sibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*