„Colecție” de șoferi drogați prinsi în trafic, în doar câteva ore

Controale făcute de polițiști pe timpul nopții au dus la prinderea unor șoferi care au consumat droguri.

FOTO: arhivă

Ieri seară, în municipiul Sibiu, polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Frigoriferului de către un tânăr în vârstă de 22 de ani, din județul Alba. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Șoferul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanțe interzise. Se fac cercetări pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Tot ieri seară, în jurul orei 21.00, în orașul Dumbrăveni, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Gării de către un tânăr în vârstă de 22 de ani, din localitatea Șaroș pe Târnave. Din verificările efectuate de către polițiști a rezultat că dreptul tânărului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat. Totodată, în urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Și el a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanțe interzise. Poliția Dumbrăveni face cercetări pentru conducere având acest drept suspendat, respectiv conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Imediat după miezul nopții, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe Calea Gușteriței de către un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Cisnădie. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Și acesta a ajuns la spital pentru probe biologice. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*