„Colecție” de șoferi băuți prinși în trafic, la noi în județ

Mai mulți conducători auto au fost depistați în județul Sibiu, de polițiști, conducând sub influența alcoolului, în ultimele zile.

Foto: arhivă

La data de 9 septembrie a.c., în jurul orei 11:00, pe DJ 141J, pe raza localității Șeica Mare, a fost identificat un autoturism avariat, abandonat. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat proprietarul autoturismului care le-a declarat că el a condus mașina, a acroșat parapetul iar apoi s-a deplasat la domiciliu. În evenimentul rutier nu au mai fost implicate alte autovehicule și nici nu au existat persoane rănite. Șoferul, un localnic în vârstă de 47 de ani, a fost testat de către polițiști rutieri au aparatul etilotest, rezultatul  indicând valoarea de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Polițiștii rutieri au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 10 septembrie a.c., în jurul orei 00:05, pe str. Lungă din localitatea Slimnic, polițiștii rutieri din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr au oprit un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 46 de ani. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În baza celor constatate, polițiștii rutieri au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Un alt conducător auto aflat sub influența băuturilor alcoolice a fost depistat de către polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene pe DN 7, în localitatea Tălmaciu, în seara zilei de 9 septembrie, în jurul orei 23:00. Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, domiciliat în Avrig, a fost testat de către polițiștii rutieri cu aparatul etilotest, rezultatul  indicând valoarea de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În baza celor constatate, polițiștii rutieri au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Pe Calea Dumbrăvii din municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control în trafic, la data de 10 septembrie, în jurul orei 04:00, un autoturism. La volanul mașinii se afla un tânăr din Cisnădie, în vârstă de 23 de ani. Tânărul a fost testat de către polițiștii rutieri cu aparatul etilotest, rezultatul  indicând valoarea de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Polițiștii rutieri au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 8 septembrie a.c., în jurul orei 13:55, pe str. Patrioților din Cisnădie, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Cisnădie au oprit un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Avrig. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost însoțit la o unitate medicală unde acesta a refuzat recoltarea probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În baza celor constatate, polițiștii rutieri au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului și refuz de prelevare de probe biologice.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*