Codrin Ștefănescu, Eugen Nicolicea și Bogdan Trif, HUIDUIȚI în centrul Sibiului!

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a încercat să dialogheze astăzi cu câţiva protestari strânşi în faţa sediului organizaţiei judeţene PSD Sibiu, însă a fost huiduit de cei din mişcarea #văvedemdinSibiu, care au avut un protest autorizat de Primărie.

După încercarea de a sta de vorbă cu manifestanţii care l-au aşteptat în faţa sediului PSD Sibiu, Codrin Ştefănescu le-a transmis protestatarilor, în timpul conferinţei de presă, că PSD va câştiga cele două alegeri din acest an, atât europarlamentarele, cât şi alegerile prezidenţiale şi că Sibiul „nu este oraşul lui Iohannis”, a cărui „epocă se va sfârşi anul acesta”.

„Primele impresii: am venit la Sibiu să mă întâlnesc cu colegii mei din PSD Sibiu, în locul în care lumea spune că oraşul lui Iohannis, judeţul lui Iohannis, ţara lui Iohannis, ceea ce nu este. Este un judeţ minunat, cu oameni minunaţi. Am şi eu aici foarte mulţi prieteni şi foarte multe rude. După această întâlnire cu primarii şi colegii noştri în teritoriu, am ajuns la o concluzie comună cu toţii: că aceste alegeri le vom câştiga la europarlamentare şi că anul acesta vom da preşedintele României şi trebuie să înţeleagă inclusiv cei cu #rezist din afara sediului, care mi-au urat de bine şi acum, că epoca Iohannis ca şi epoca Băsescu se va sfârşi anul acesta”, a declarat secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, în timpul conferinţei de presă.

Ştefănescu este de părere că protestarii de la Sibiu au fost „agresivi” şi „foarte nemulţumiţi” şi că încercarea de a dialoga cu ei a eşuat din cauză că nu au dorit să discute cu secretarul general al PSD.

Secretarul general al PSD a anunţat cu acest prilej, că va reveni la Sibiu, în acest an, de două ori.

Codrin Ştefănescu a afirmat că prietenii şi colegii din Sibiu i-au spus că în oraş şi în judeţ ar exista „o camarilă” susţinută de liderul judeţean al PNL, deputatul Raluca Turcan, precum şi de preşedintele Klaus Iohannis. „Aici în Sibiu, mi-au spus colegii mei şi prietenii pe care îi am, este aşa un fel de frică instaurată, un fel de ceaţă, un fel de sentiment de omertă, pentru că cine vorbeşte aici sau cine se leagă de înaltul ales şi conducător, pătimeşte câte ceva. Şi, mi-au spus colegii mei, că se cam pătimeşte aici, în Sibiu, dacă eşti contra lui Iohannis şi contra acestei camarile care încearcă să pună mâna pe acest judeţ. Pentru că e o camarilă aici şi trebuie ca sibienii să înţeleagă că această camarilă nu are nicio legătură cu cetăţeanul de rând, cu omul care încearcă să îşi facă o viaţă bună şi că cetăţeanul de rând nu a avut nimic de câştigat de pe urma acestei camarile. Şi cu toate crizele de isterie ale doamnei Raluca Turcan, care susţine toată această camarilă, locuitorii municipiului Sibiu şi judeţului Sibiu nu au nimic de câştigat şi că singura lor speranţă este ca partidul nostru să câştige alegerile locale în viitor”, a spus liderul social-democrat. Codrin Ştefănescu a transmis un avertisment şi către şefii de instituţii din Sibiu, care ar face parte din această camarilă pro Iohannis, să se „potolească”. Contactată de AGERPRES pentru a-şi exprima punctul de vedere despre afirmaţia făcută de Codrin Ştefănescu, Raluca Turcan, liderul PNL Sibiu, a refuzat să comenteze.

Codrin Ştefănescu, precum şi ministrul Turismului şi lider al PSD Sibiu, Bogdan Trif, parlamentarul Eugen Nicolicea şi alţi membri din conducerea organizaţiei judeţene PSD au încercat şi ei să dialogheze fără succes cu protestarii aflaţi în faţa sediului. Manifestanţii au huiduit aproape în continuu în timpul conferinţei de presă. La ieşirea celor trei din sediul PSD Sibiu, protestarii le-au adresat injurii şi le-au cerut demisia şi să părăsească oraşul.

2 Comments

  1. Pingback: Codrin Ștefănescu și Eugen Nicolicea au fost huiduiți în centrul Sibiului – Mesagerul de Alba

  2. Pingback: Sibiu | Ziarul Mesagerul – Doi lideri PSD vor să modifice Codul Penal, după ce au fost huiduiți și înjurați la Sibiu! Cei care jignesc politicienii ar putea face ÎNCHISOARE

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*