Roboți la antrenament. Code Warriors, în vizită la AFT Sibiu!

Zona de realitate virtuală și robotică din cadrul Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu a fost gazda întâlnirii dintre elevii Clubului de Robotică „Code Warriors“ de la Liceul Teoretic „Roth-Oberth” din Mediaș, coordonați de profesorul Marius Goșa, și studenții Clubului de Robotică ai academiei, coordonați de conf.univ.dr.ing. Silviu Petrișor.

Prin schimbul de experiență, desfășurat în cadrul evenimentului, s-au pus bazele unei colaborări viitoare în domeniul roboticii între cele două cluburi.

Ziua de luni, 30.01.2023 a reprezentat pentru echipa noastră o oportunitate de neuitat, fiind invitați la un schimb de experiență în cadrul Academiei Forțelor Terestre Nicolae Bălcescu Sibiu. Întâlnirea a început cu o prezentare generală a echipei noastre și a concursului First Tech Challenge, urmată de o simulare a meciurilor. Un lucru deosebit a fost faptul că studenții s-au angajat în conversații care ne ajută să îmbunătățim mecanismele si funcțiile implementate, fiind și ei implicați într-un concurs de robotică.
De asemenea, membrii echipei au avut șansa de a testa aparatele de realitate virtuală folosite în cadrul universității.
Suntem recunoscători pentru șansa și sfaturile primite, dar cel mai important pentru colaborările viitoare!“, au transmis elevii de la Code Warriors.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*