Clubul Champions Sibiu își întărește poziția pe harta voleiului național cu un număr record de echipe înscrise – FOTO

Clubul Champions Sibiu a stabilit un nou record în istoria voleiului sibian, înscriind un număr impresionant de șapte echipe în Campionatul Național de Volei. Acest demers ambițios subliniază angajamentul clubului pentru dezvoltarea continuă a sportului în regiune.

FOTO: Clubul Champions Sibiu

Echipele Champions Sibiu sunt împărțite pe diferite categorii de vârstă, fiecare cu obiective bine definite:
– **U13 A** și **U15 A** sunt ambele îndreptate spre câștigarea de medalii la turneele finale.
– **U13 B** și **U15 B** au ca obiectiv participarea și acumularea de experiență în grupe.
– **U17 A** își propune să ajungă în semifinalele de elită, în timp ce **U17 B** vizează o medalie la turneul final de perspectivă.
– **U19** are ca țintă performanța la turneul final de perspectivă.

FOTO: Clubul Champions Sibiu

Într-un interviu, antrenorul principal, Sabin Sopa, a împărtășit viziunea și strategia clubului pentru atingerea acestor obiective înalte: „Suntem mândri de creșterea continuă a clubului și de calitatea pregătirii pe care o oferim. Acest record de echipe înscrise este rezultatul muncii depuse nu doar de staff-ul tehnic, ci și de fiecare sportiv în parte. Obiectivele noastre sunt indraznete, dar am demonstrat în repetate rânduri că suntem capabili să ne atingem țintele.”

FOTO: Clubul Champions Sibiu

Pentru a pregăti aceste echipe, Champions Sibiu a planificat o vară plină de activități: „Vom avea turnee amicale, cantonamente și multe sesiuni de antrenament. E important să menținem ritmul și să ne asigurăm că fiecare jucător este la potențialul maxim.”
Clubul se bucură de susținerea unui număr mare de parteneri locali și sponsorii care contribuie la succesul și sustenabilitatea eforturilor. „Mulțumim partenerilor noștri care sunt alături de noi. Fără sprijinul lor, multe din aceste oportunități nu ar fi posibile,” a adăugat Sopa.

În timp ce Champions Sibiu se pregătește pentru un nou sezon competițional, spiritul comunității și suportul continuu sunt esențiale pentru a menține clubul pe drumul succesului. Eforturile lor colective promit nu doar rezultate impresionante în competițiile imediate, ci și o fundație solidă pentru viitorul voleiului în Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*