Clinicile și laboratorul Diamed din Sibiu devin parte a Rețelei de sănătate REGINA MARIA (CP)

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA, lider în calitatea serviciilor medicale din România, va integra în Rețea clinicile și laboratoarele Diamed din Sibiu. Locațiile Diamed funcționează pe piața locală din 2004, oferind pacienților din județul Sibiu expertiză medicală de calitate.

Achiziția și integrarea locațiilor Diamed completează serviciile medicale oferite de Rețeaua de sănătate în oraș prin Policlinica multidisciplinară Regina Maria Sibiu, inaugurată în primăvara anului 2022.

Integrarea laboratorului Diamed în rețeaua noastră reprezintă un pas important pentru noi, deoarece vom putea procesa local o gama extinsă de analize, ceea ce se traduce în rezultate eliberate rapid către pacienți. Pacienții din oraș vor putea beneficia de acces facil la rezultatele analizelor prin Contul Meu, în Dosarul medical electronic, unde pot vedea inclusiv evoluția analizelor în timp, indiferent de locația REGINA MARIA în care le-au recoltat, declară Olimpia Enache, COO, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA.

În laboratorul Diamed din Sibiu se procesează atât analize uzuale, cât și teste complexe, inclusiv în contract cu CAS. Pentru recoltare, pacienții se pot programa în orice locație REGINA MARIA din oraș.

„Serviciile de policlinică din locația Diamed Arhitecților vin în completarea specialităților deja disponibile în clinica REGINA MARIA din Sibiu. Noua locație ne ajută să fim mai aproape de pacienți, într-un cartier nou cu o comunitate în creștere, completează Olimpia Enache.

Locațiile Diamed au cabinete medicale dotate cu echipamente de top și personal medical specializat, iar serviciile medicale oferite acoperă în prezent o serie amplă de specialități, precum pediatrie, alergologie, investigații ecografice, medicină de familie, analize de laborator, medicină internă, cardiologie, obstetrică-ginecologie, endocrinologie și diabetologie.

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA continuă politica de extindere a serviciilor clinice și de laborator, punând la dispoziţia pacienţilor din județul Sibiu și proximitate servicii medicale performante și tehnologie modernă.

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA este  operatorul cu cea mai mare expertiză în integrarea şi dezvoltarea cu succes a jucătorilor privaţi care devin parte a reţelei.

Extinderea unităților și serviciilor la nivelul județului Sibiu urmează o strategie generală de leadership în calitatea actului medical și siguranța pacienților, cu investiții continue și constante în atingerea și menținerea unui standard de excelență în serviciile medicale. 

Despre rețeaua de sănătate REGINA MARIA

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA este lider în calitatea serviciilor medicale din România, fiind singurul operator care deține trei spitale cu acreditări internaționale. Prin cele 14 acreditări deținute – o performanță unică în Europa Centrală și de Est, REGINA MARIA demonstrează constant angajamentul său pentru excelența medicală și siguranța îngrijirii pacienților.

Totodată, REGINA MARIA a inovat și segmentul serviciilor medicale pentru companii, lansând în premieră în România conceptul de abonamente corporate, în urmă cu peste 25 de ani. Mai recent, compania a dezvoltat și pachete medicale specializate pentru IMM și persoane fizice, gestionând în prezent un portofoliu de peste 720.000 de abonamente. În plus, în ultimii 10 ani, REGINA MARIA a investit aproape 200 de milioane de euro în dezvoltarea sistemului medical din România, prin modernizarea sau deschiderea de noi locații, achiziția de aparatură performantă și pregătirea echipelor medicale.

REGINA MARIA este singura companie de servicii medicale din România care a preluat în totalitate și a integrat cu succes peste 35 de alți jucători de pe piață, având o prezență proprie în mai mult de jumătate din județele țării și acoperire națională prin intermediul celor peste 330 clinici partenere. Compania reunește 7.500 de angajați și colaboratori și oferă servicii complete de spitalizare și chirurgie, maternitate, policlinică, imagistică, laborator și stocare de celule stem, unui număr de peste 5 milioane de pacienți. În 2023, REGINA MARIA a lansat  un nou proiect medical – EXAVET, primul laborator de Analize și Imagistică Veterinară din cadrul rețelei marcând intrarea pe o piață nouă pentru liderul în calitatea serviciilor medicale din România.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*