Clădirea Consiliului Județean intră în reabilitare. Unde se vor muta angajații?

În cadrul ședinței Consiliului Județean de astăzi, vicepreședintele Marcel Luca a răspuns unei interpelări care viza locul în care își va desfășura activitatea instituția pe perioada cât clădirea din strada General Magheru va fi în reabilitare.

Foto: Arhivă

Marcel Luca a răspuns că odată cu începerea lucrărilor de reabilitare a clădirii, o parte dintre angajații Consiliului, respectiv cei din Direcția Arhitect Șef și Resurse umane se or muta într-un spațiu pus la dispoziție de Biblioteca ASTRA, iar restul într-un spațiu închiriat de la o societate comercială pe strada General Dragalina.

Referitor la anunțurile făcute până acum referitoare la faptul că pe perioada lucrărilor Consiliul Județean va funcționa la aeroport, vicepreședintele instituției a spus că acolo costurile aferente instalării unor corpuri modulare erau mai mari decât chiria care va fi plătită proprietarului spațiului din strada General Dragalina.

Chiria pe care Consiliul Județean va trebui să o plătească pentru spațiul din strada General Dragalina se situează în jurul valorii de 250 000 de lei pe an.

Tot pe perioada lucrărilor de reabilitare a clădirii de pe strada General Magheru, arhiva Consiliului Județean va fi relocată în spații puse la dispoziție de Biblioteca ASTRA și Muzeul ASTRA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*