Circulație feroviară dată peste cap, trenuri oprite – FOTO

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a informat că traficul feroviar a fost oprit temporar între stațiile Valea Lungă și Copșa Mică, deoarece ambele fire de circulație au fost acoperite de aluviuni, în urma unei viituri puternice care a provocat creșterea debitului râului Târnava Mică.

FOTO: CFR SA

Personalul de specialitate al Regionalei CF Brașov a fost pe teren pentru evaluarea situației și intervențiile necesare îndepărtării aluviunilor – nămol și vegetație – din gabaritul căii, astfel încât traficul feroviar să fie reluat în condiții de siguranță.

Până la redeschiderea circulației între Valea Lungă și Copșa Mică, trenurile de călători R 3514, care circulă în relația Teiuș – Mediaș, R 10031, care circulă în relația Brașov – Cluj Napoca și R 10518, care circulă în relația Cluj Napoca – Sibiu, au fost oprite în Valea Lungă și Copșa Mică.

Apoi, circulația feroviară între stațiile Valea Lungă și Copșa Mică a fost redeschisă la ora 19.15, pe firul I, cu restricție de viteză de 30 km/h pe o distanță de 300 de m.

Cele 3 trenuri care au staționat temporar pănă la redechiderea liniei – R 10031, R 10518 și R 3514 – au fost reînscrise în circulație, acestea urmând să ajungă la destinație cu întârzieri cuprinse între 120 de min și 290 de min.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*