Ciprian Faraon: „Îmi asum public tandemul de candidați primar – viceprimar” (CP)

Sibiul are nevoie de oameni profesioniști, corecți, empatici, implicați cu adevărat în administrația locală. Minodora LUPU este persoana care corespunde întocmai acestei descrieri.

foto: Forța Dreptei Sibiu

„Îmi asum public tandemul de candidați, Faraon – Lupu, primar – viceprimar (provenit din consilierii locali), în alegerile din 9 iunie 2024. Minodora Lupu, pe lângă activitatea ei remarcabilă în jurnalismul din Sibiu, s-a distins și prin implicarea sa profundă în activități dedicate asistenței sociale, îmbunătățirii sănătății și bunăstării comunităților locale. Această dimensiune a activității sale evidențiază un angajament social și umanitar care merge dincolo de reportajele și articolele pe care le produce, arătând o dedicare față de îmbunătățirea calității vieții în comunitatea sibiană”, a declarat Ciprian FARAON, candidat desemnat pentru funcția de primar al Municipiului Sibiu.

Asistența socială nu înseamnă doar profesie, ci și dăruire dincolo de cunoștințe.

„Asistența socială este o chestiune de vocație, de structură interioară, dar și de asumare și implicare dobândită. Această implicare a dus la nominalizarea în cadrul Galei Naționale de Excelență în Asistență Socială, la Premiul pentru Jurnalism. Am ajuns dintr-un număr de peste 30 de jurnaliști propuși, printr-o serie de etape de selecție, între primii trei. Am primit diploma de excelență. Asta s-a întâmplat în anul 2017. Anul următor, am fost parte activă din campania «Toată țara în picioare pentru asistență socială», desfășurată de Colegiul Național al Asistenților Sociali din România. Am adus la Sibiu o distincție pentru participare”, a transmis Minodora LUPU.

Programul „Inimi sănătoase pentru copii”, din care Minodora LUPU a făcut parte, s-a derulat printr-o organizație nonguvernamentală sibiană și s-a concretizat prin intervenții operatorii invazive și minim invazive, la cazurile de copii care se nasc cu malformații cardiace congenitale. Acest program continuă.

„Este dificil să fii parte a unor asemenea situații, dar important este să nu scapi din vedere scopul. Și anume, că în scurt timp după operație, acel copil se va deplasa pe piciorușele lui, sănătos, cu inimioara reparată. Din păcate, nu avem suficient personal specializat în România, și nici centre de stat echipate corespunzător pentru asemenea intervenții”, a completat Minodora LUPU.

Minodora Lupu a mai transmis: „Militez pentru un oraș al viitorului, în care cetățenii să fie tratați în mod egal, indiferent de statutul social și cel profesional, sau locul de proveniență. Seniorii să se poată bucura de respectul și demnitatea pe care le merită, populația medie să aibă acces la servicii sociale, medicale și de locuire decente, iar copiii să beneficieze de un învățământ de calitate. Îmi doresc ca administrația locală, dacă voi face parte din conducerea acesteia alături de Ciprian FARAON, să trateze cetățeanul cu maximum de interes în rezolvarea diferitelor situații pe care cotidianul și realitatea le reclamă.”

„Urmăriți profilele noastre în spațiul online, în curând vom prezenta programul de guvernare locală pe care-l propunem sibienilor! Nu vă vom dezamăgi!”, a conchis Ciprian FARAON, candidat pentru funcția de primar al municipiului Sibiu.

 

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*