Ciprian Faraon candidează la Primăria Sibiu ca independent. Și-a anunțat demisia din Forța Dreptei

Ciprian Faraon și Doris Lupu și-au anunțat astăzi demisiile din Forța Dreptei Sibiu. Ciprian Faraon a declarat că rămâne însă ferm în decizia de a candida pentru poziția de primar al Sibiului, independent.

foto: Forța Dreptei Sibiu

Printr-un comunicat remis presei cu puțin timp înainte de conferinta de presa în care Alianța Dreapta Unită urmează să-și anunțe candidații, Ciprian Faraon și-a anunțat demisia din Forța Dreptei Sibiu, alături de colega sa, Doris Lupu, și alte 150 de persoane.

Redăm integral comunicatul prin care sunt motivate aceste demisii:

„Ne-am anunțat astăzi demisia din Forța Dreptei Sibiu. Au fost 2 ani în care am adus alături de noi oameni profesioniști, de caracter, oameni dornici de implicare în viața comunității sibiene.

Am reușit la Sibiu să construim prin imaginea noastră, un brand politic care se vroia a fi de succes! Regretăm faptul că, conducerea de la București a cedat partidul USR -ului, acceptând să se mulțumească cu firimituri în negocierea avută.

Am cerut în repetate rânduri conducerii de la București dar și celor de la USR Sibiu să realizăm un sondaj, din care să rezulte care este cel mai bine plasat candidat, să stabilim criterii obiective, măsurabile și să putem da Sibiului un candidat așa cum il doresc sibienii. Au refuzat repetat aceste propuneri. Forța USR a triumfat „Forței” Dreptei la București, reușind să impună din pix candidații la Sibiu și în țară. Vom vedea ce au de spus sibienii, la vot.

Mai jos veți regăsi demisia mea și a lui Doris Lupu. 90% din componența biroului politic municipal al Forța Dreptei Sibiu și-a dat deja demisia. Aproximativ 150 persoane, care au venit în Forța Dreptei Sibiu pentru noi, ca persoane, ne vor urma.

Rămânem însă fermi în decizia de a candida pentru poziția de primar al Sibiului și Consiliul Local al Sibiului. Revenim în curând cu detalii”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*