Ciprian Faraon, candidatul PUSL pentru Primăria municipiului Sibiu: „Am votat pentru proiecte, pentru idei, pentru soluții la nevoile sibienilor”.

Ciprian Faraon, candidatul PUSL pentru funcția de primar al munciipiului Sibiu a votat la Școala nr. 2 din Sibiu. La ieșirea de la urne a declarat că a votat pent„pentru proiecte, pentru idei, pentru soluții la nevoile sibienilor”.

foto: Mesagerul de Sibiu

„La locale am ales conform spiritului campaniei pe care am promovat-o. Am ales să votez pentru proiecte, pentru idei, pentru soluții la nevoile sibienilor. Am votat pentru respect față de cetățean, am votat pentru schimbare. Am votat pentru experiența profesională, pregatirea educațională și implicarea în comunitate. La Sibiu, dacă ne dorim să realizăm mai mult, trebuie să îndrăznim mai mult. Așadar, dragi sibieni, ieșiți la vot în număr cât mai mare, doar cu votul dumneavoastră putem produce schimbarea! La europarlamentare, am ales candidați care pot asigura echilibrul, care ne pot reprezenta cu demnitate, onoare și curaj în Parlamentul European. Doamne ajută!”, a declarat Faraon.

foto: Mesagerul de Sibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*