Cine sunt oamenii care au stat în spatele transmisiilor în direct de la Turul Ciclist al Sibiului

Turul ciclist al Sibiului a putut fi urmărit în direct de milioane de oameni pe Facebook pe paginile majorității publicațiilor din Sibiu.

Foto: Facebook Ionuț Vișan

Transmisiunile au fost relizate de inimoasa echipă de la Livestream Romania, condusă de Ionuț Vișan.

Acesta a ținut după finalul maratonului de transmisii de la Turul Ciclist să adreseze câteva cuvinte celor care au urmărit Turul Ciclist al Sibiului prin intermediul transmisiilor în direct ale Livestream Romania.

Foto: Facebook Ionuț Vișan

„Echipa tehnică Livestream Romania a depus eforturi incredibile în timpul Turul Ciclist Al Sibiului! 11 oameni au „pedalat” peste 900 de km pentru a vă aduce transmisiuni în direct de calitate.

Această călătorie a fost plină de provocări, reușite și, desigur, greșeli. Vă asigurăm că ne asumăm responsabilitatea pentru toate momentele bune și rele. Suntem dedicați îmbunătățirii în fiecare an și depunem eforturi să devenim tot mai buni în ceea ce facem.

Foto: Facebook Ionuț Vișan

Deși nu dispunem de bugete extraordinare, oamenii din echipa LiveStream Romania depun toate eforturile pentru a asigura o transmisiune impecabilă. Fiecare membru al echipei aduce contribuția sa și muncim din greu pentru a face ca totul să iasă cât mai bine posibil.

Foto: Facebook Ionuț Vișan

Vă mulțumim tuturor pentru sprijinul și înțelegerea acordate! Sunteți sursa noastră de inspirație și motivare pentru a continua să oferim transmisiuni de calitate. Vă asigurăm că vom face tot posibilul să vă aducem experiențe de vizionare remarcabile în viitor.

#LivestreamRomania #TurulCiclistAlSibiului #EchipaDedicată” a transmis Ionuț Vișan pe pagina sa de Facebook.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*