Cele mai frumoase mesaje de „La mulți ani!”, de Sfinții Petru și Pavel

Creștinii ortodocși sărbătoresc azi Sfinții Petru și Pavel. Aflați 20 de mesaje de „La mulți ani”, cu ocazia Sfințiilor Petru și Pavel 2023, pe care le puteți trimite sărbătoriților dragi.

Foto: doxologia.ro

Persoanele care poartă numele Petre, Petru, Petruț, Petrică, Petrișor, Petruța, Pavel, Paul, Paula sau Petronela sunt sărbătoriții acestei zile. Iată câteva mesaje care pot fi transmise acestora, publicate de Antena 3 CNN.

  1. 1.La mulți ani de Sfinții Petru și Pavel! Sărbătoriți această zi specială în dragoste și pace, iar viața voastră să fie plină de binecuvântări și realizări!
  2. Fie ca Sfinții Petru și Pavel să vă lumineze calea în viață și să vă aducă fericire și înțelepciune. La mulți ani cu bucurie și sărbătoare!
  3. În ziua Sfinților Petru și Pavel, vă doresc să aveți parte de zile senine, de sănătate și de succes în tot ceea ce întreprindeți. La mulți ani plini de binecuvântări!
  4. La mulți ani de Sfinții Petru și Pavel! Să aveți parte de iubire și armonie în familie, de prieteni adevărați și de împlinire în toate planurile vieții!

Continuă AICI:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*