Cei mai buni luptători de taekwon-do vin la Sibiu

Sibiul găzduieşte o nouă ediţie a Cupei României la Taekwon-do ITF.

Sibiul redevine, la sfârşitul acestei săptămâni, capitala artelor marţiale. Sala Transilvania va fi gazda uneia dintre cele mai importante competiţii de gen, la nivel naţional, Cupa României la Taekwon-do ITF. Evenimentul planificat în perioada 17-19 noiembrie este organizat şi anul acesta de PUMA Club Sibiu în colaborare cu Federaţia Română de Taekwon-do ITF.

Peste 20 de cluburi

La ediţia din acest an a Cupei României la Taekwon-do ITF şi-au anunţat prezenţa peste 400 de sportivi din partea a peste 20 de cluburi de taekwon-do din toată ţara. De asemenea, oficialii Federaţiei Române de Taekwon-do vor fi prezenţi la Sibiu pentru a asista la această cupă naţională. Deschiderea oficială a competiţiei va avea loc sâmbătă, începând cu ora 18.00, în prezența preşedintelui federaţiei, Cosmin Oprescu.

Competiţiile sunt împărţite pe grupe de vârstă şi categorii de concurs. Intrarea este liberă pentru toţi iubitorii sportului. Spectatorii vor putea urmări live prestaţia sportivilor, inclusiv pe ecranele LED instalate în sală, pentru o mai bună vizionare a probelor de concurs.

Centru de referință

„Este o onoare pentru noi să organizăm şi anul acesta Cupa României, aici, la Sibiu, şi să transformăm pas cu pas Sibiul într-un centru de referinţă pentru taekwon-do-ul românesc. De la an la an se constată o creştere a interesului pentru taekwon-do, fapt care ne bucură foarte tare şi ne motivează să organizăm tot mai multe campionate, cupe şi seminarii naţionale şi internaţionale de taekwon-do la Sibiu“, a declarat Ciprian Banea, vicepreşedinte al Federaţiei Române de Taekwon-do ITF şi secretar general al PUMA Club.

Cupa României la Taekwon-do ITF este o acțiune sportivă organizată de PUMA Club Sibiu alături de Federaţia Română de Taekwon-do ITF şi este inclusă pe Agenda Sportivă a municipiului şi a judeţului Sibiu 2017. Parteneri de eveniment sunt Ministerul Tineretului şi Sportului și Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sibiu.

 


Cosmin PAL

foto: Ovidiu MATIU

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*