Ce se poate vizita în Sibiu în Noaptea Muzeelor?

Managerul Muzeului Brukenthal, Alexandru Chituță a anunțat astăzi într-o conferință de presă cum se pregătește instituția pe care o conduce pentru Noaptea Muzeelor, care va fi în 18 mai.

Foto: Mesagerul de Sibiu

 

Astfel, amatorii de cultură vor avea acces gratuit între orele 18 și 23 la Palatul Brukenthal din Piața Mare și la Muzeul de Artă Contemporană de pe strada Tribunei.

„În Noaptea Muzeelor începând de la ora 18 până la 23, după mai bine de cinci ani de zile Palatul Brukenthal va fi deschis, asta însemnând saloanele, partea de expoziție de la etajul întâi, capodoperele Muzeului Național Brukenthal, salonul de curiozități și expoziția „Puterea Leului. Istoria banilor în România”, expoziție realizată cu Banca Națională a României. Muzeul de Artă Contemporană de pe strada Tribunei, va fi deasemenea deschis de Noaptea Muzeelor” a declarat Constantin Chituță.

Tot cu ocazia Nopții Muzeelor, în curtea Muzeului de Istorie va avea loc un concert pe modelul celui desfășurat, tot aici, la 1 mai. Concertul se va desfășura între orele 16-23, iar accesul va fi gratuit.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*