Ce se întâmplă în creierul nostru după moarte?

Oamenii de știință au scos la iveală noi detalii despre creierul uman, în momentul în care cineva încetează din viață.

FOTO: pexels.com

Noi cercetări au fost făcute asupra creierului uman, spre uimirea specialiștilor care nu se așteptau ca linia dintre viață și moarte să fie atât de fină. Așadar, mai mulți pacienți au fost atent observați, astfel încât activitatea creierului să fie atent observată.

Ce au descoperit specialiștii la o pacientă decedată?

De exemplu, o tânără în vârstă de 24 de ani, însărcinată cu al treilea copil fusese diagnosticată cu o afecțiune care îi provoca bătăi neregulate ale inimii, iar în timpul celor două sarcini anterioare suferise crize și leșinuri, informează The Guardian. La un moment dat, aceasta s-a prăbușit în casă, în timp ce se afla cu mama ei. După ce a fost dusă de urgență la spital i-au fost aplicate trei șocuri, a fost conectată la un ventilator extern și la un stimulator cardiac și a fost transferată la unitatea de îngrijire neurointensivă, unde medicii i-au monitorizat activitatea cerebrală, citează Știrile Kanal D.

Pentru că avea o umflătură uriașă în creier, familia a decis să o deconecteze de la aparate, deoarece șansele ei de supraviețuire scădeau pe zi ce trecea. Mai apoi, pacienta a devenit unul dintre cele mai interesante subiecte științifice din istoria recentă. Un profesor de neurologie a început să descopere dacă într-adevăr oamenii trec prin călătorii psihice extraordinare înainte de a fi resuscitați.

Continuă AICI:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*