Ce putem face astăzi în Muzeul ASTRA? A doua zi a Târgului de Jucării

Cea de-a doua zi a Târgului de Jucării din Muzeul ASTRA le rezervă multe surprize celor mici, dar și celor mari.

Foto: Muzeul ASTRA
Astfel în Zona – Etno Tehno Parc se desfășoară Târgul cu meșteri populari
Înre rrele 10.00 – 19.00 vor avea loc demonstrații practice cu meșteri, iar între orele 11.00 – 13.00 și  16.00 – 18.00, aeliere cu meșteri
Înre orele 10.30 – 12.30 și 14.00 – 16.00 se vor desfășura ateliere și activități practice pentru copii
Între orele 10.30 – 13.30  și 15.00 – 18.00 ateliere de confecționat moriști, ateliere de storytelling și pictură pe șevalet, povestea învățătorului, diafilmele copilăriei, Despre albine și albinărit și Despre pești și pescari.
Organizatorii au pregătit și diferite activități pentru întreaga familie. Astfel Între orele 10.30 – 13.30 și 15.00 – 18.00, în zona – Traseul prin pădure vor avea loc  Cursa cu obstacole,  Parcurgere trasee montane cu marcaje, Ateliere de confecționat marcaje sau Cum mă pregătesc pentru prima mea drumeție.
În Zona – Etno Tehno Parc se va desfșura Campionatul joc de cărți pe echipe: Alege o meserie și Joacă / Joc de cărți tip memory, Ateliere Magic Painting și activități marca Usborne, MindSpot te invită la Joacă, Quiz-uri și vânători de comori, Experimentare panou senzorial – interactiv.
 
Tot aclo, cei mici se vor putea bucura de spectacole muzicale și Duelul instrumentelor / Tromba Felix.
În Zona Târgului de țară se vor desfășura ”Gusturile copilăriei” – ateliere gastronomice interactive de gătit creste la țăpăruie cu pită și ceapă verde, cartofi noi copți în unsoare, cu sau fără telemea veche, și salată verde, gris cu lapte și orez cu lapte cu dulceață, zamă de salată verde cu paparadă. Adică… ,,Gusturile copilăriei”!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*