Ce ai face cu bani europeni pentru Sibiu? – concurs lansat de europarlamentarul USR Nicu Ștefănuță (CP)

De ziua Europei, europarlamentarul USR Nicu Ștefănuță (Renew Europe) lansează consursul “Ce ai face cu bani europeni pentru Sibiu?” adresat tinerilor sibieni. Cele mai bune 15 proiecte vor fi premiate cu o vizită de studiu de 3 zile la Parlamentul European de la Bruxelles.

Pentru mine, Sibiul este singurul acasă. Iubesc Sibiul și știu că și tinerii sibieni îl iubesc la fel de mult. Dar cum putem să îl facem mai frumos, mai verde, mai modern, mai prietenos cu generația lor? Cum îi putem da o nouă energie? Sunt convins că tinerii au foarte multe idei bune pentru modernizarea Sibiului și îmi doresc să-i învâț, la Bruxelles, cum anume pot să le implementeze”, declară europarlamentarul sibian Nicu Ștefănuță.

Consursul se adresează tinerilor sibieni cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani.

Pentru înscrierea la concurs, tinerii sunt rugați să trimită, la adresa de e-mail team.stefanuta@gmail.com, o poză cu locul din județul Sibiu care are nevoie de o schimbare și să detalieze, într-un proiect de o pagină, ce soluții europene, cu bani europeni, ar propune pentru modernizarea acestuia. Sunt eligibile proiectele din toate localitățile din județul Sibiu.

Termenul limită pentru depunerea proiectelor este 23 mai 2022. Câștigătorii vor fi anunțați până la sfârșitul acestei luni, iar vizita la Bruxelles se va desfășura la finalul lunii iunie.

Nicu Ștefănuță este europarlamentar USR. Este vicepreședinte al Delegației pentru relațiile cu Statele Unite și membru al Comisiei pentru Mediu, Sănătate Publică și Siguranță Alimentară, al Comisiei pentru Bugete a Parlamentului European și membru supleant în Comisia pentru Comerț Internațional din Parlamentul European.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*