Ce a pățit un tânăr din Tălmaciu acuzat că își teroriza fosta iubită

Polițiștii din Brașov fac cercetări în cadrul unui dosar penal, după ce au fost sesizați cu privire la o faptă de amenințare, ce ar fi avut loc prin intermediul unei aplicații media.

FOTO: arhivă Mesagerul de Sibiu

Astfel, la data de 06 august a.c., o tânără de 21 de ani, din municipiul Brașov, a sesizat organele de poliție că ar fi fost amenințată cu acte de violență de către fostul său iubit, domiciliat în orașul Tălmaciu, județul Sibiu.

Persoana vătămată a pus la dispoziție polițiștilor o înregistrare video, care i-a fost trimisă prin intermediul unei aplicații media de către fostul său concubin, prin care acesta o amenința cu acte de violență.

Astfel, în conformitate cu prevederile legale și avându-se în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile.

Despre aceste aspecte a fost informat și agresorul, fiind totodată înaintate documentele către Poliția Orașului Tălmaciu, în vederea aducerii la cunoștință a măsurilor dispuse.

Cercetările sunt continuate la acest moment în cadrul dosarului penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “amenințare”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*