Ce a pățit un sibian care și-a violat și bătut crunt soția

La data de 1 iunie a.c., în jurul orei 15,30, o femeie s-a prezentat la sediul Poliției Orașului Agnita unde a reclamat faptul că soțul său, un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Agnita, a agresat-o fizic.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști s-a constatat că, în cursul zilei de 31 mai a.c., prin agresiuni fizice și amenințări, bărbatul ar fi determinat-o pe femeie să întrețină raporturi sexuale contrar voinței acesteia.

De asemenea, polițiștii au stabilit că, în cursul zilei de 1 iunie a.c., bărbatul ar fi agresat-o fizic pe femeie, prin lovituri repetate cu pumnii și picioarele, amenințând-o în același timp cu moartea.

Astfel, în urma administrării probatoriului în cauză, cercetările penale au fost extinse cu privire la săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, amenințare, respectiv viol, iar la data de 2 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Agnita au aplicat măsura reținerii bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore, pe bază de ordonanță.

La data de 3 iunie a.c., în urma propunerii formulate de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Agnita, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Agnita a dispus aplicarea măsurii arestării preventive a persoanei în cauză pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Agnita.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*