Caz HALUCINANT într-un apartament din Sibiu! Găsită moartă la doar 33 de ani

O femeie a sesizat Poliția, în urmă cu câteva zile, că o persoană este decedată într-un imobil de pe raza municipiului Sibiu. Polițiștii au constatat că este vorba despre o femeie în vârstă de 33 de ani, sibiancă.

Sursă foto: captură Observator

Conform unor surse, la examinarea sumară a cadavrului femeii nu au fost constatate urme de violență.

Poliția Municipiului Sibiu a deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă, urmând a fi stabilite toate circumstanțele în care a survenit decesul persoanei.

Trupul femeii a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului, spun aceleaiși surse.

Antena 3 CNN spune că familia femeii dă vina pe iubitul acesteia, despre care spune că ar fi drogat-o și ar fi ținut cadavrul două zile în casă.

”În dimineața zilei de 8 iulie, sâmbătă, m-a sunat sora mea și mi-a spus că surioara noastră a decedat. A fost găsită moartă la adresa iubitului său, alături de care locuia. Ni s-a spus că trupul se află deja la morgă, în stare descompusă. Nu ne-a lăsat nimeni să o vedem!”, povestește Florin Ungureanu, fratele Florentinei.

Familia ar fi recunoscut că tânăra era consumatoare de droguri, însă rudele nu cred că și-ar fi făcut rău singură. Potrivit primelor informații date de medicii legiști, femeia ar fi suferit un infarct provocat de o supradoză, după ce ar fi consumat ciuperci halucinogene.

Continuarea AICI:

Pe de altă parte, Antena 1 susține că planul iubitului femeii era să moară împreună cu ea, ar fi mărturisit fratele tinerei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*