CĂUTĂRI pe Olt. Polițiștii, jandarmii și pompierii caută doi bărbați dispăruți. Unul a fost găsit, decedat

Mai multe echipe de polițiști, inclusiv echipaj chinotehnic, alături de forțe ale IJJ Sibiu și pompierii desfășoară ample căutări în vederea identificării a doi bărbați semnalați ca dispăruți. Cei doi au plecat împreună la pescuit, iar de ieri după-amiază familile au pierdut orice contact cu ei. Unul dintre ei a fost găsit în această după-amiază, în Olt, decedat.

 

În această dimineață, în jurul orei 9.30, soția unuia dintre bărbați a sesizat prin apel 112 faptul că, soțul acesteia împreună cu un prieten ar fi plecat ieri la pescuit, însă încă din după-masa zilei de ieri cei doi sibieni nu mai pot fi contactați telefonic, iar aseară nu s-au cazat la pensiunea la care aveau rezervare. Bărbații au 37 și respectiv 42 de ani, sunt din municipiul Sibiu.

Polițiștii, jandarmii și pompierii sibieni s-au imobilizat imediat și au pornit căutările pe râul Olt, localităților Bradu și Scoreiu, întrucât cei doi bărbați ar fi plecat încă de ieri la pescuit în această zonă.

ISU Sibiu a intervenit cu două bărci și desfășoară căutări la suprafața apei. La locul intervenției este și o autospecială de stingere și un echipaj SMURD. De asemenea se constituie o echipă de scafandri din cadrul ISU Sibiu și ISU Hunedoara pentru a efectua căutări în adâncime

În urmă cu puțin timp, unul dintre bărbați (cel în vârstă de 42 de ani) a fost găsit pe râu, din păcate decedat, cesta prezentând leziuni incompatibile cu viața.

Este căutat în continuare bărbatul de 37 de ani.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*