Cățeii de la Centrul Chinologic din Sibiu au adus primăvara în Piața Mare

În prima zi calendaristică de primăvară, câteva echipaje canine de la Centrul Chinologic din Sibiu au împărțit mărțișoare doamnelor și domnișoarelor care au trecut astăzi prin Piața Mare din Sibiu. Nu întâmplător, pentru această acțiune au fost selectați cățeluși mai tineri, care sunt încă în pregătire.

foto: Centrul Chinologic Sibiu

„Operațiunea Mărțișorul” a fost condusă astăzi de Comisarul șef Cosmin Adrian Iana, directorul Centrului Chinologic „Dr. Aurel Greblea” din Sibiu, căruia i s-au alăturat mai multe echipaje canine formate din căței tineri, aflați în pregătire și conductorii lor: Agent șef adjunct Dragomir Stefan cu câinele Maya, Agent șef adjunct Munteanu Dragoș Alexandru cu cainele Iza, Agent șef Opriș Alexandru, Agent Mihai Octavian cu câinele Rio, Agent Stînga Constantin Flavian cu câinele Ema, și Agent principal Stanciu Stefan Alexandru cu câinele Kaya.

foto: Centrul Chinologic Sibiu

Au fost împărțite sute de mărțișoare, iar doamnele și domnișoarele s-au arătat absolut încântate de acest gest, mai ales de drăgălășenia viitorilor polițiști patrupezi care au participat la operațiune.

foto: Centrul Chinologic Sibiu

„A fost o onoare pentru noi aducem zâmbete pe buzele doamnelor și domnișoarelor în această primă zi de primăvară. Devine o tradiție ca, în fiecare an, să vestim primăvara prin acest gest simplu, dar care aduce atâta bucurie. În numele meu și al colegilor din cadul Centrului Chinologic Sibiu vă urez o primăvară frumoasă!”, a transmis Comisarul șef Cosmin Adrian Iana.

foto: Centrul Chinologic Sibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*