Câte mandate de consilieri a obținut FDGR în județul Sibiu

Reprezentanții Forumului Democrat al Germanilor din România au anunțat astăzi într-o conferință de presă câte mandate de consilieri locali și județeni au obținut în urma alegerilor de duminică.

Foto: Facebook Forumul German

Potrivit lui Alexander Guib, în urma voturilor centralizate până la această oră, în afara mandatului e primar al Sibiului obținut de Astrid Fodor, FDGR a obținut mandate de consilier în Consiliile locale din Sibiu, Mediaș și Cisnădie.

Astfel, FDGR va fi reprezentat de 8 consilieri în Consiliul Local Sibiu, la Mediaș s-a obținut aproximativ același număr de voturi ca și în 2020, iar la Consiliul Local Cisnădie va fi un consilier FDGR.

În ceea ce privește Consiliul Județean, Forumul va avea aici 5 consilieri dintr-un total de 32. Paul Kuttesch, candidatul FDGR la funcția de președinte al Consiliului Județean a obținut până acum peste 18 000 de voturi, dar numărătoarea continuă.

„Dragi sibieni, vă mulțumim, vă mulțumim că ați fost la vot într-un număr atât de mare și că ați votat cu inima. Suntem recunoscători pentru toată susținerea și toată încrederea pe care ați acordat-o candidaților noștri la consiliile locale, la consiliul județean, la Primăria Municipiului Sibiu și la președiția Consiliului Județean. Cum am mai spus echipa noastră este pregătită și ne bucurăm că vom continua împreună cu toți cetățenii Sibiului” a spus Alexander Guib.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*