Cătălina DIAC, victorie la București! Mădălina VASILOIU, locul 3

Campioană națională la clasa 2 (1600 cmc – 2000 cmc), medieșeanca Cătălina Diac a revenit cu VICTORIE în Campionatul Național Women Rally – Bosch Car Service 2024. După locul secund în prima etapă, în mai, la Timișoara, în acest weekend, la București, a fost cea mai rapidă la clasa ei, câștigând ambele manșe. Pe Ford Fiesta cu numărul 32 de concurs, Cătălina Diac a terminat pe 1 la clasă și pe 8 la general, în prima manșă (timp 00:01:00.46200 min), apoi tot pe unu la clasă, și pe 10 la general în cea de-a doua (00:01:00.96400 min).

(Dan GREAVU)

foto: facebook/Catalina Diac

„«Victory is achieved, when the courage to win is high!» . Într-o zi torida, la 42 grade, am încheiat cu rezultate excelente, cea de-a doua etapa Women Rally 5-6 Iulie București.

  • Loc 1 – cls 2
  • Loc 3 – cls FWD
  • Loc 4 – clasament general

Felicitări, Laura Savu pentru încă o etapă excepțională! Fiecare competiție este un roller coaster plin de emoții frumoase, care ne face să ne dorim de fiecare dată să revenim cu drag! Mulțumesc, Primăria Mediaș și CSM Mediaș pentru tot sprijinul acordat! Mulțumesc, Calatoreste cu Radu, ca ne-ai ajutat să ajungem la încă o etapa WR! Mulțumesc, Seba Barbu și Florin Rosca, pentru răbdare și îndrumări! Mulțumesc, Radu Diac & Diac Miruna pentru încurajări și pentru că sunteți întotdeauna alături de mine!“, a transmis Cătălina Diac.

foto: facebook/Catalina Diac

foto: facebook/Catalina Diac

Cealaltă campioană națională din județ, cu numărul 20 de concurs, sibianca Mădălina Vasiloiu (Citroen DS3) a terminat pe podium la București, locul 3 la final, după 2 manșe în care a fost de fiecare dată în spatele Roxanei Armeană (Suzuki Swift), câștigătoare și-n prima etapă, și a Georgetei Turean (Renault Twingo). Vasiloiu a terminat pe 3 la clasă în prima manșă și pe 15 la general (timp 00:01:02.30000 min), apoi tot pe 3 la clasă și pe 23 la general (00:01:04.26100 min). 

foto: facebook/Madalina Vasiloiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*