Cătălin Măruță bolnav: „Andra nu poate ține bisturiul”! Cine îl înlocuiește la Pro TV

Cătălin Măruță a anunțat că nu va mai prezenta, timp de câteva zile, emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV. Celebrul prezentator are probleme de sănătate din cauza cărora este nevoit să ia o pauză.

În timpul emisiunii de marți, Măruță i-a anunțat pe telespectatori că nu va mai fi la emisiune Live, pentru o perioadă. El are programată o operație de ligamente încrucișate, relatează Adevărul.

„Sunt programat să fac o operație de ligamente încrucișate. Voi lipsi o perioadă de la emisiune. Problema mea este de la niște ligamente încrucișate rupte. De obicei, le rup oamenii care fac sport de performanță.

În locul său, emisiunea va fi moderată de Adela Popescu, începând de joi.

„Împreună, la bine și la greu. Chiar dacă Andra nu poate intra in sala de operații, nu face anestezia, nici nu ține bisturiul, totuși participă și ea la operația mea. Cu sprijin moral. Nu a putut să stea acasă. Nu m-a lăsat să plec singur spre spital. Așa este ea și, chiar dacă i-am spus să mă aștepte liniștită acasă, recunosc că sunt fericit că a vrut să vină. De fapt, nici eu nu aș fi putut să o aștept acasă… 🙏🥰 Vă mulțumesc pentru toate mesajele voastre de susținere! 🤗” – a anunțat azi Măruță.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*