Cătălin Drulă, președintele USR: “Vom ataca la ICCJ respingerea protocolului Alianței Dreapta Unită. Încercarea PSD-ului arată frică”

Președintele USR, Cătălin Drulă, într-un comunicat de presă, consideră abuzivă decizia Biroului Electoral Central de a respinge protocolul de constituire a Alianței Dreapta Unită.

Foto: Facebook Cătălin Drulă

„Respingerea protocolului Alianței Dreapta Unită, la solicitarea PSD, este un act de agresiune politică venit din partea lui Iohannis, Ciolacu și Ciucă, care arată întregii țări unde am ajuns cu starea democrației.

Decizia de astăzi nu are nicio legătură cu legile și regulile dintr-un stat democratic. Este doar o încercare de a ne împiedica să participăm în alegeri sub Alianța Dreapta Unită, o încercare disperată a marionetelor lui Iohannis, care știu că li se apropie sfârșitul politic.

Statului mafiot patronat de Klaus Iohannis îi este frică de Dreapta Unită și încearcă că ne scoată de pe buletinul de vot ca Alianță, la fel cum a încercat Dragnea cu USR în 2019.

Vom contesta această decizie la Înalta Curte de Casație și Justiție. Ne vom lupta pentru drepturile noastre și pentru viitorul pe care îl merită această țară.”, afirmă Cătălin Drulă, președintele USR.”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*