Cât costă să dormi o noapte în casa de la țară a Andreei Esca? Cum arată Casa Prieteniei sau Casa Florea Vieții – FOTO

Nu mai puțin de 660 de lei costă cazarea pe noapte în casa de la țară a prezentatoarei și jurnalistei Andreei Esca. Profit de zeci de mii euro.

Casa Floarea Vieții, Casa Berbec, Casa Moara, Casa Soarelui și Casa Prieteniei sunt cele cinci case, vechi de 150 de ani, pe care Esca le-a aranjat și le-a pus în circuitul turistic, scrie Newsweek, citat de Monitorul de Cluj.

Prețul unei case pentru o noapte este de 700 de lei, dar aici nu este inclusă masa ci numai Internetul gratuit. Cele cinci case se află în complexul Oberwood din Porumbacu de Sus, județul Sibiu. Acesta a avut o cifră de afaceri de aproape 200.000 de lei și un profit de 134.000 de lei.

„Nu ştiu cum să fac să le spun oamenilor că sunt atât de bogaţi prin tradiţia pe care o au încât trebuie doar s-o păstreze. Nu vrem ca și cineva să aducă oraşul la ţară! Că de aia vin oamenii la ţară, să vadă tradiţie, să regăsească ceva. Nu poţi să regăseşti ceva dacă vii şi găseşti nişte lucruri noi care nu au nicio legătură cu locul acesta. Trebuie să păstraţi ce aveţi, trebuie să încercaţi să refaceţi ceea ce aţi avut. Sigur, cu confortul de rigoare, dar nu schimbând complet felul în care arată, că e păcat. Sunteţi aşa de bogaţi, trăiţi în fiecare zi într-un loc atât de bogat, pe care trebuie să-l preţuiţi şi, cu siguranţă, pe termen lung, va fi un şi mai mare câştig pentru toţi. Haideţi să păstrăm ce avem!”, a povestit Andreea Esca.

Porumbacu de Sus este o localitate din județul Sibiu, aflată la poalele Munților Făgăraș, la o altitudine de 450 m. Locul oferă o panorama superbă a munților iar zona este traversată de râul Porumbacu izvorat din zona vârfului Negoiu. La numai 35 de km de orașul Sibiu, sau 47 de km de Făgăraș, dacă veniți dinspre Brașov, satul poate fi ușor accesat din șoseaua principală, pe un drum de aproximativ 6 km, asfaltat.

FOTO: oberwood.ro

CITEȘTE ȘI:

Andreea Esca, aniversare la 50 de ani, la Istanbul. A dus vreo 70 de prieteni, rude, cu familii și copii. FOTO

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*