Cărți în dar pentru cadeții care au trecut pragul Bibliotecii AFT

La Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” (AFT) din Sibiu care au trecut ieri pragul Bibliotecii instituției au primit în dar cărți frumos împachetate. Așa a fost marcată Ziua internațională a cărții și a drepturilor de autor.

foto: AFT Sibiu

Ziua internațională a cărții și a drepturilor de autor a fost sărbătorită, ieri, într-un mod pe cât de frumos, pe atât de original la AFT Sibiu.
„În acest sens, colegele noastre din cadrul Bibliotecii Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu au pregătit cărți care, de această dată, au fost dăruite studenților, și nu împrumutate, așa cum se obișnuiește.
Inițiativa, menită să promoveze cititul, a fost un real succes, dovadă fiind faptul că toate cărțile, ambalate cu multă migală, la care au fost atașate fundițe și mesaje haioase, dar totodată motivaționale, s-au epuizat…cât ai întoarce pagina.
În România, în această dată, se sărbătorește și Ziua bibliotecarului, ocazie cu care le urăm colegelor noastre un călduros „La mulți ani!”, au transmis reprezentanții Academiei Forțelor terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu.

foto: AFT Sibiu

foto: AFT Sibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*