Carte cu parte. Sibiu Book Festival – Strada cu Cărți

Peste 4.000 de titluri de albume, ediții de colecție, dicționare, cărți de ficțiune, educaționale, de dezvoltare pesonală, carte spirituală și carte pentru copii la prețuri speciale îi așteaptă pe iubitorii de carte să le descopere, începând de astăzi, la Sibiu Book Festival – Strada cu Cărți.

„Evenimentul propune vizitatorilor patru zile petrecute în compania cărților, lecturii și a celor mai importante edituri din România care au pregătit reduceri pentru cele peste 4,000 de titluri expuse în pavilioanele amplasate în Piața Mică“, precizează organizatorii.

Cărțile sunt fie cele mai noi apariții editoriale, fie titluri clasice din toate domeniile (ediții de colecție, dicționare, cărți de ficțiune, educaționale, de dezvoltare personală, carte spirituală, cărți pentru copii și altele).

Regalul pentru pasionații de cărți și cultură se va desfășura în Piața Mică a orașului, în perioada 7 – 10 iunie, și reprezintă un parteneriat între Camera de Comerț Industrie și Agricultură (organizator) și Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu.

Evenimentul are ca scop promovarea și stimularea lecturii ca alternativă de petrecere a timpului liber.

Târgul va fi deschis zilnic, între orele 10.00 și 20.00. Accesul publicului este liber.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*