Care este stadiul lucrărilor la drumurile județene

Investițiile pe care Consiliul Județean Sibiu le face pentru modernizarea drumurilor județene presupun, din păcate, pentru perioade determinate de timp, un disconfort care se creează pentru cei care tranzitează alte drumuri aflate în proximitatea drumurilor la care se intervine.
Foto: Consiliul Județean Sibiu
Aceasta este și situația drumului județean 106G, care leagă Miercurea Sibiului de Ludoș (Gusu), spre Păuca, un drum pe care nu au fost făcute lucrări de reabilitare până la acest moment (doar lucrări de întreținere și reparații), un drum afectat de traficul care asigură transportul materialelor necesare pentru modernizarea DJ 141C limită jud. Alba- Broșteni – Bogatu Român- int.DJ 107 B, realizată de Consiliul Județean Sibiu dar și pentru modernizarea străzilor din satele aparținătoare comunei Păuca.
Vestea bună este că  lucrările de modernizare, aflate în derulare acum, se vor finaliza până la sfârștul acestui an, conform graficului de execuție asumat, dar și discuțiilor purtate cu constructorii de pe aceste șantiere. Ulterior, respectiv începutul anului viitor, vor fi demarate lucrările pentru modernizarea DJ 106G, tronsonul cuprins între Apold – Ludoș (Gusu), spre Păuca, Consiliul Judetean Sibiu având asigurate fondurile necesare prin programul Anghel Saligny.
Până atunci se vor face intervenții punctuale, astfel încât drumul să fie practicabil și siguranța celor care circulă pe acesta să fie asigurată.
”Apelăm la înțelegerea celor care îl tranzitează în a acorda o atenție sporită deplasării, având în vedere condițiile de la acest moment”, spun reprezentanții Consiliului Județean Sibiu.
“Vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere și vă asigur că, împreună cu echipa Consiliului Județean Sibiu căutăm cele mai bune soluții în așa fel încât, cu resursele financiare limitate pe care le avem, să asigurăm modernizarea a cât mai multor kilometri din cei 950 pe care îi deținem și să facem ca aceste investiții să fie durabile, astfel încât să ne bucurăm cu toții cât mai mult timp de ele!”, spunde Daniela Cimpean – Presedinta Consiliului Judetean Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*