„Caravana Prieteniei”, provocarea sfârșitului de an școlar pentru elevii din Rășinari

Elevii Școlii Gimnaziale Octavian Goga din Rășinari au participat la cea de a VII-a ediție a proiectului „Caravana Prieteniei”.

Foto: Facebook Glasul Școlii Octavian Goga

În cadrul concursului copiii au avut ocazia de a-și testa reacția în situații limită, și de a descoperi noi activități sportive în aer liber.

Foto: Facebook Glasul Școlii Octavian Goga

„PROVOCAREA sfârșitului de an școlar – bucuria elevilor din clasele a III-a și a IV-a de la Școala Gimnazială ,,OCTAVIAN GOGA ” Rășinari care au participat la activitățile proiectului „Caravana prieteniei”, aflat la cea de-a VII-a ediție.

Acțiunile din cadrul proiectului sunt cofinanțate de Consiliul Judeţean Sibiu prin programul Agenda pentru cultură și dezvoltarea comunității.

Foto: Facebook Glasul Școlii Octavian Goga

Elevii și-au testat reacția în situații limită, au descoperit noi activități sportive în aer liber, au legat noi prietenii, și-au dezvoltat abilitățile de comunicare și relaționare, petrecând câteva ore departe de telefoane.

Foto: Facebook Glasul Școlii Octavian Goga

mulțumiri Asociației TOTUL PENTRU COMUNITATE.

mulțumim Primaria Comunei Rasinari pentru transportul gratuit al elevilor” au transmis pe Facebook reprezentanții școlii gimnaziale „Octavian Goga din Rășinari.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*