Carabulea a obținut contractul pentru întreținerea străzilor din Sibiu. Prima lucrare: piețele istorice

Aproape un milion de euro ar putea încasa, pentru întreținerea și reparația străzilor din municipiul Sibiu, societatea Comtram SA, parte a holdingului Atlassib, controlat de Ilie Carabulea.

„Primăria Sibiu a semnat contractul pentru lucrările de întreținere și reparații străzi în municipiul Sibiu. Contractul a fost atribuit în urma unei proceduri de achiziție în cadrul căreia au fost depuse cinci oferte, SC Comtram SA având oferta cu cel mic preț, conformă din punct de vedere tehnic.

Valoarea maximă a contractului semnat este de 3.961.384,81 lei, dar plățile din această sumă se vor face în funcție de comenzile emise și de suprafețele reparate”, a anunțat Mirela Gligore, șefa Serviciului Presă şi Comunicare din cadrul Primăriei municipiului Sibiu.

Într-un comunicat remis presei locale în această dimineață, reprezentanții municipalității au precizat că prima comandă către constructor a fost deja emisă și vizează repararea pavajului din Piața Mare, Piața Mică și Piața Huet, iar următoarea va prevedea aceleași lucrări pe străzile Papiu Ilarian și Pompei Onofreiu.

„Odată cu pornirea stațiilor de producere a asfaltului va începe și repararea străzilor și trotuarelor amenajate cu asfalt. Prima stradă pe care se vor executa astfel de lucrări este strada Turismului”, a mai menționat Gligore.

camion comtram

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*