„Captură” de șoferi din Sibiu în ilegalitate

Într-o singură zi, polițiștii din Sibiu au prins trei șoferi care fie conduceau autovehicule fără permis, fie erau sub influența alcoolului.

FOTO: Mesagerul de Sibiu

Ieri în jurul orei 12,15, în municipiul Mediaș, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Aurel Vlaicu de către un localnic în vârstă de 34 de ani.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști s-a constatat că dreptul bărbatului de a conduce este suspendat. În cauză, la nivelul Biroului Rutier Mediaș, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept suspendat.

Tot ieri, în afara localității Hoghilag, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Dumbrăveni au oprit pentru control un autoturism condus pe DN 14 de către un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Hoghilag.

Polițiștii au constatat că cel aflat la volan nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pe numele bărbatului fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

Noaptea trecută, pe raza localității Nocrich, polițiștii Secției de Poliție Rurală Agnita au oprit un autoturism condus pe DJ 106 de către un localnic în vârstă de 25 de ani. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, tânărul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. La nivelul Secției de Poliție Rurală Agnita s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*