Candidații FDGR pentru alegerile locale din 9 iunie și-au depus candidaturile la BEJ

Candidații Forumului Democrat al Germanilor pentru alegerile locale din 9 iunie și-au depus astăzi candidaturile la Biroul Electoral Județean.

Foto: Facebook Forumul German Sibiu

FDGR a depus liste complete atât pentru Consiliul Local Sibiu cât și pentru Consiliul Județean.

Din partea FDGR, Astrid Fodor, actualul primar candidează pentru încă un mandat în fruntea Primăriei Sibiu, în vreme ce Paul Kuttesch candidează la funcția de Președinte al Consiliului Județean.

„Astăzi, împreună cu echipa Forumului Democrat al Germanilor, am depus candidaturile pentru funcția de primar și respectiv cea de consilier local al Municipiului Sibiu. Mulți dintre noi nu suntem la primul mandat, dar cu toate acestea a fost un moment încărcat de emoția responsabilității pe care dorim să ne-o asumăm din nou, dacă cetățenii ne investesc cu încrederea lor. Sunt sigură că sibienii vor ști să privească dincolo de campania electorală plină de promisiuni frumoase și vor înțelege că garanția pe care o prezentăm noi, grupul FDGR, este cea a proiectelor realizate deja. Fapte, nu vorbe.

Mai sunt multe de făcut în Sibiu și sper ca sibienii să decidă să continuăm împreună dezvoltarea orașului într-un ritm susținut, cu sprijinul unui număr cât mai mare de consilieri locali FDGR. Mi-aș dori să pot continua proiectele pe care le-am inițiat pentru oraș. Pentru că Sibiului i-a mers bine și datorită acestei continuități în administrația locală a grupului FDGR, care a asigurat o coerență în proiectele de dezvoltare, dar și stabilitate, echilibru și corectitudine, precum și beneficiul know how-ului unei echipe alcătuite din primar și consilieri locali care au experiență deja în gestionarea orașului. La aceasta se adaugă perspectiva proaspătă a noilor candidați FDGR care se integrează în grupul nostru.

Vom cere votul de încredere sibienilor, iar pentru aceasta, în campanie, vom prezenta propunerile noastre, foarte concrete și ancorate în realitate, pentru un Sibiu pe care să continuăm să îl iubim. Să fie într-un ceas bun!” a declarat Astrid Fodor, candidatul FDGR pentru funcția de primar al municipiului Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*