Când va fi înmormântat afaceristul sibian ucis cu bestialitate? Apelul iubitei sale

Adrian Kreiner, omul de afaceri din Sibiu care a fost atacat și bătut în propria casă de hoți, decedând ulterior la spital, va fi înmormântat vineri, în Cimitirul Municipal Sibiu. Partenera de viață a lui Kreiner face apel la respectarea dreptului la intimitate al ei și al fiicei omului de afaceri.

Foto: freepik.com
Anunțul a fost făcut de partenera de viață a omului de afaceri, pe pagina sa de facebook. Aceata a anunțat ieri că sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Kreiner a fost depus în capela din incinta Cimitirului Municipal.
”Capela mare din incinta Cimitirului Municipal Sibiu va găzdui temporar, pentru două zile, sicriul în care se află iubitul meu bărbat, Adrian Kreiner.
Priveghiul începe astăzi la ora 19:00, iar înmormântarea va avea loc vineri, 10.11.2023, la ora 13.00”, a scris femeia.
Totodată, partenera de viață a omului de afaceri face apel la respectarea dreptului la intimitate al ei și al fiicei lui Kreiner. ”Presa și instituțiile media nu sunt așteptate și bine venite (n.r. – la înmormântare), eu făcând în repetate rânduri apel la respectarea dreptului meu și al fiicei lui la intimitate!”, a precizt aceasta.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*