Când și la ce oră se afișează rezultatele la BAC 2023

Rezultatele la Bacalaureat 2023 se afișează luni 3 iulie pe site-ul oficial bacalaureat.edu.ro și la școlile în care s-au susținut probele. Peste 120.000 de absolvenți de liceu așteaptă să afle dacă au promovat examenul maturității.  

FOTO: arhivă Mesagerul de Sibiu

Luni, 3 iulie 2023, până la ora 12.00, pe site-ul bacalaureat.edu.ro și la afișierele școlilor în care au dat examenul vor fi afișate primele rezultate de la BAC 2023.

Media la bacalaureat se calculează ca medie aritmetică, cu două zecimale, fără rotunjire, a notelor obținute la probele scrise, conform PRO TV.

La ce oră se afișează rezultatele la BAC 2023

Absolvenții care au dat bacalaureatul vara aceasta pot vedea notele de la examenele de Bacalaureat la avizierele liceelor în care au dat examenul și pe site-ul Ministerului Educației, pe 3 iulie, până la ora 12:00.

În cazul absolvenților care nu au promovat una sau mai multe probe, care nu s-au prezentat la toate probele sau au fost eliminați, media generală la Bac nu se va calcula.

Cei care au avut corigențe la una sau mai multe materii, vor putea să se înscrie la sesiunea din toamnă a Bacalaureat 2023 după ce promovează examenele.

Continuă AICI:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*