Campioană la liceu

A treia acțiune, la nivel județean, din cadrul programului „Campionii României în școală, liceu și universitate“, se va desfășura, astăzi, 16 februarie, de la ora 12, la Colegiul Național „Octavian Goga“.

Steliana Nistor

De vorbă cu liceenii va sta sportiva sibiancă Steliana Nistor, campioană europeană pe echipe (Clermont, 2008), medialiată cu bronz pe echipe la JO 2008 (Beijing), vicecampioană mondială la Stuttgart (2007) și multiplă vicecampioană europeană (Clermont – 2008, Amsterdam – 2007 și Volos – 2006) la gimnastică artistică.

Ministerul Tineretului și Sportului a lansat, în noiembrie 2017, programul național „Campionii României în școală, liceu și universitate“. Obiectivul programului este creșterea gradului de participare activă și sistematică a copiilor și tinerilor la activități sportive, promovarea valorilor sportului ca mijloc de îmbunătățire a stării de sănătate, a condiției fizice și psihice, dezvoltarea comportamentelor sociale și cooptarea marilor sportivi în promovarea beneficiilor sportului.


Cosmin PAL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*