Campanie „pompieristică” pentru Consiliul Județean Sibiu

Proaspătul pensionar Cosmin Balcu se definește ca „un altfel de candidat”.

Lansat de ALDE Sibiu pentru președinția Consiliului Judeţean Sibiu, fostul comandant al pompierilor sibieni despre care Mesagerul de Sibiu a descoperit că și-a înscris fiica la cel mai bun liceu pe locuri rezervate etniei rrome se crede pe cai mari și „servește patria” din postura de politician la apelul de seară.

„Locuieşti în judeţul Sibiu? Sunt Cosmin Balcu și ne cunoaștem din împrejurări cu totul speciale… Am trecut împreună prin foc, apă, accidente și prin alte momente delicate, Servind Patria, fiind lângă voi – pompier, salvator, militar! Devotamentul meu pentru a face bine oamenilor în orice împrejurare, este și va rămâne unul din obiceiurile care pentru mine nu se schimbă. Alege Omul care a fost și va fi lângă tine în orice împrejurare! Vă propun un nou capitol, pentru Sibiu, pentru că mă definesc ca un ALTFEL de candidat. Până acum, vi s-au propus candidaţi care vă promiteau spitale, educaţie, şi multe altele… fără ca ei să fi demonstrat înainte prin fapte şi realizări. Astfel, împreună cu echipa pe care am avut-o în ultimii 15 ani, am realizat fapte pentru cetăţenii acestui frumos judeţ. Dumnezeu să binecuvâteze judeţul Sibiu şi toată România!”, este mesajul fostului şef al ISU Sibiu, Cosmin Balcu.

Colonelul Balcu a trecut în rezervă acum o lună, pe 17 iunie, după ce a condus Inspectoratul pentru Situații de Urgență din 2008.

Comunicat ALDE Sibiu: „Am promis sibienilor că ALDE va prezenta o echipă puternică la aceste alegeri locale. Cosmin Balcu este candidatul partidului la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Sibiu, iar Horaţiu Marin, candidatul la Primăria Sibiu. Împreună cu restul candidaţilor ALDE în tot judeţul ei vor aduce schimbarea mult dorită de sibieni.”

Fostul subprefect Horațiu Marin este candidatul ALDE pentru funcţia de primar al municipiului Sibiu. „Iubesc Sibiul și consider că acesta trebuie să fie un oraș de referința pe harta Europei. În aceasta direcție ne putem îndrepta doar prin implicare și cooperare. Vă propun un salt valoric pentru orașul nostru. Mulți dintre dumneavoastră mă cunoașteți ca om al justiței, prin exercitarea profesiei de avocat, mulți m-ați cunoscut ca om al administrației prin funcția de subprefect al județului Sibiu pe care am ocupat-o, mulți dintre dumneavoastră mă cunoașteți ca promotor al valorilor românești care mă reprezintă, mulți dintre dumneavoastră mă cunoașteți ca prieten devotat. Sprijinul dumneavoastră mă onorează și mă responsabilizează să devin cea mai bună opțiune pentru un viitor primar al orașului. IMPLICAREA FACE DIFERENȚA!”, a transmis Marin, într-un comunicat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*