Campanie de strângere de fonduri pentru terapia cu câini, pentru copiii autişti

Mai multe evenimente dedicate celor mici vor fi organizate, duminică, în Shopping City Sibiu, în scopul strângerii de fonduri pentru continuarea terapiei asistate de câini la un număr de 40 de copii cu autism, informează un comunicat al Fundaţiei „Un copil, o speranţă”. 

„Duminică, 3 septembrie, Fundaţia ‘Un copil, o Speranţă’ din Sibiu organizează evenimente de animaţie pentru copii, sesiuni de facepainting pentru copii şi ateliere de creaţie. Evenimentele se vor desfăşura în intervalul orar 11,00 – 18,00 într-un spaţiu special amenajat pentru cei mici în incinta Shopping City Sibiu. Fondurile, precum şi donaţiile strânse cu prilejul evenimentului vor fi direcţionate în totalitate campaniei All Kind of Strong Emotions Living desfăşurată de UCOS cu scopul de a asigura fondurile necesare terapiei cu câinii Lucky şi Allan în cadrul UCOS”, se arată în comunicat.

În prezent, copiii cu autism din judeţul Sibiu pot beneficia de terapia cu câini doar la sediul Fundaţiei „Un copil, o speranţă”, unde există de patru ani de zile, un terapeut specializat şi doi câini special antrenaţi, Lucky şi Allan.

Campania All Kind of Strong Emotions Living îl are în prim plan pe ciclistul Ioan Doroftei care va pedala în luna septembrie de la Barcelona până la Valencia, pe o distanţă de 365 kilometri, în scop caritabil.

Obiectivul acestuia este să strângă 1.400 de euro, pentru a ajuta copiii cu autism să îşi dezvolte abilităţile sociale, cele de conştientizare şi emoţionale, cu ajutorul celor doi câine de terapie, Lucky şi Allan.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*