Campanie de sterilizări gratuite marca Animal Life, la Marpod

Asociația Animal Life Sibiu demarează o nouă campanie de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor, de această dată în comuna Marpod. campania se va derula în perioada 28 Septembrie – 1 Octombrie 2023.

Foto: Animal Life Sibiu
Noua campanie de castrări gratuite se va desfășura în perioada 28 septembrie – 1 octombrie 2023, în comuna Marpod, la Căminul Cultural!
Campania se adresează locuitorilor din zona Marpod și imprejurimi, ce dețin animale de rasă comună.
”Această campanie este finanțată astfel: 100 de animale din finanțare oferită de către Lush Charity Pot, UK și 50 de animale prin proiectul „Campanie de sterilizări gratuite câini și pisici”, finantat prin fonduri strânse de alergătorii și susținatorii care au participat la Maratonul Internațional Sibiu 2023, un program al Fundației Comunitare Sibiu.
Operațiile de castrare vor fi efectuate de către doctorul Nae Cornel de la Red Vets-Pet Clinic, iar întreaga campanie este organizată de către Animal Life Sibiu”, spun reprezentanții asociației.
Pentru programări trebuie să completati formularul disponibil AICI sau să  sunați la 0723 919 994, de luni până vineri între orele 10.00 – 17.00)
Pentru sterilizare, animalele trebuie să aibă vârsta minimă de 6 luni, maximă –  8 ani și să nu fie bolnave sau supraponderale.
De asemenea, este interzis să hrăniti animalele programate pentru castrare cu 12 ore înainte de operație și nu trebuie să le dați apă în dimineața dinaintea operației!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*